Logo Analoge Kiekjes Transparant
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film

On a roll #1: Bloemen & Amsterdam

Mijn blog heet natuurlijk niet voor niets Analoge Kiekjes. Ik ben dit blog begonnen, omdat ik mensen iets wil leren over analoge fotografie én omdat ik graag mijn eigen foto’s met de wereld wilde delen. Inmiddels heb ik al veel artikelen gevuld met mijn foto’s, maar het leek me tof om de artikelen die specifiek alleen gericht zijn op mijn foto’s een leuke naam te geven, een soort rubriek naam dus. Zoals de titel van dit artikel al verklapt noem ik deze rubriek vanaf vandaag “On a roll”!

On a roll

Waarom ‘On a roll’? Tja, alle foto’s staan nu eenmaal eerst op een rolletje voor ik ze scan, dus ik vind de naam wel toepasselijk ;). In deze rubriek zal ik kort vertellen waar ik foto’s heb gemaakt, maar het zal vooral draaien om het bekijken van de foto’s. Als bezoeker van mijn blog kun je van deze artikelen dus vooral lekker plaatjes kijken verwachten.

Voor het eerste ‘On a roll’ artikel van vandaag trap ik af met mijn laatste rolletje Lomochrome Purple van mijn oude stash! Het eerste deel van de rol is gefotografeerd in mijn eigen stad, Leeuwarden, en het tweede deel in het mooie Amsterdam! Bereid je voor op veel bloemen en typisch Amsterdamse kiekjes met een magisch paars effect. Veel kijk plezier!

Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam
Lomochrome Purple, 35mm film photography, flowers on film, Amsterdam

Welke foto is jouw favoriet?

Tini Groen

______________________________________________________________
Camera: 
Canon A1
Lens: 
Canon 50mm 1.8
Film: 
Lomochrome Purple XR 100-400 belicht op 400
Scanner: Canon Canoscan 9000F Mark II 

Volg mij op Instagram & Pinterest

Deze foto’s zijn niet nabewerkt.

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.