Logo Analoge Kiekjes Transparant
rolletje inladen, rolletje uitladen, fotorolletje, filmrolletje, analoge kiekjes

Filmrolletje inladen & uitladen | VIDEO

Yes! Na heel lang twijfelen, nadenken en zelfs een Instagram poll om interesse te peilen is het toch eindelijk zover; ik heb mijn eerste video voor Analoge Kiekjes geüpload!

Stiekem wil ik al jaren een eigen YouTube kanaal. Ik vind video’s maken namelijk ontzettend leuk, maar ik had nooit echt een onderwerp om video’s over te maken. Toen ik in 2015/2016 een halfjaar in Lissabon studeerde heb ik geprobeerd te vloggen, onder het mom van ‘ik studeer in het buitenland en mensen willen dit zien’, maar ik merkte dat vloggen echt niet mijn ding was. Dus daarna heb ik nooit weer iets met YouTube gedaan, tot nu!

Vorig jaar ben ik vol enthousiasme dit blog over analoge fotografie gestart, omdat ik mensen meer wil leren over analoge fotografie, maar soms is iets uitleggen op film een stuk makkelijker dan via geschreven tekst. Je kan namelijk net even iets makkelijker wat dingen laten zien of omschrijven.

Anyway! Lang verhaal kort: hier is mijn eerste video waarin ik je uitleg hoe je een filmrolletje in je analoge camera kunt inladen en hoe je hem ook weer kunt uitladen! Veel plezier! En ik zou het natuurlijk heel tof vinden als je een comment achterlaat onder de video om te laten weten wat je er van vindt 🙂

Tini Groen

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.