Logo Analoge Kiekjes Transparant
printjes, analoge kiekjes

Purple Wonderland, mijn eerste serie printjes!

Wauw, ik kan het bijna niet geloven, maar het is toch echt zo! Ik heb een eigen lijn met printjes laten drukken! Afgelopen zomer vroeg ik op Instagram of er interesse was in printjes van mijn analoge fotografie. Er werd massaal op gereageerd en vanaf vandaag kan je dus daadwerkelijk printjes van mijn analoge werk kopen. So exciting! Lees snel verder om te kijken welke foto’s ik heb laten drukken en hoe jij je eigen printje kan bestellen!

Purple Wonderland

De naam van mijn eerste serie printjes die ik heb laten drukken is “Purple Wonderland”. Ik heb voor deze naam gekozen, omdat ik echt vind dat er een wonderwereld wordt gecreëerd door de speciale film emulsie van Lomochrome Purple.

De serie bestaat in totaal uit negen prints gedrukt op 350 grams sulfaatkarton. Het formaat van de printjes is ongeveer A6, dit komt overeen met een klassieke ansichtkaart. De keuze om voor een klein formaat te gaan heb ik heel bewust gemaakt. Zo blijft het betaalbaar en is het ook leuk om iemand anders cadeau te geven. Of wellicht ga je het echt versturen als een kaartje naar iemand, super leuk toch?

De printjes zijn allemaal gefotografeerd met mijn favoriete 35mm film, Lomochrome Purple, en zijn allemaal onbewerkt. Dit vind ik belangrijk om te vermelden, omdat analoge fotografie voor mij juist draait om het rauwe, onbewerkte beeld. Daarnaast laat het goed zien wat voor verschillende resultaten je kan krijgen met deze speciale film emulsie.

3 series

Zoals ik net al zei bestaat Purple Wonderland in totaal uit negen printjes. Deze printjes heb ik opgedeeld in drie series, namelijk: Wild Flowers, Amsterdam Wonderland en New Season. Alle drie staan ze centraal voor iets persoonlijks in mijn leven en samen vormen ze Purple Wonderland. Waar ze precies centraal voor staan zal ik je even kort uitleggen.

Wild Flowers

Wild flowers is een serie met gefotografeerde wilde bloemen. Het is geen geheim dat ik van bloemen houd. Zonnebloemen, Gerbera’s en Pioenrozen zijn enkelen van mijn favorieten, maar nog meer geniet ik van velden vol wilde bloemen waarvan ik stiekem de namen niet weet. (Of niet kan onthouden 😉 ). Wilde bloemen staan voor mij symbool voor de vrijheid die ik ervaar met analoog fotograferen.
– Gefotografeerd met een Canon A1.

Amsterdam Wonderland

Amsterdam Wonderland is een serie met een typisch Amsterdams randje, maar dan toch nét even anders door het magische, paarse tintje. Amsterdam is één van mijn favoriete steden in Nederland. De prachtige oude huizen, de eindeloze grachten en prachtige straatjes. Keer op keer verbaas ik mij weer over al het moois in deze stad en daarom mochten deze printjes zeker niet ontbreken in mijn eerste serie.
– Gefotografeerd met een Canon A1.

New Season

En tot slot, New Season, een serie met de eerste bloemen die tot bloei komen na een koude, grijze winter. Deze serie representeert voor mij niet alleen het nieuwe seizoen, maar ook de groei die ik als persoon en fotograaf ieder jaar mee maak. Een mooie symbolische serie met prachtige diep paars-blauwe tinten.
– Gefotografeerd met een Canon EOS 50E.

Bestellen

Het is je waarschijnlijk al opgevallen, maar ik heb geen webshop op mijn blog. Dit omdat ik geen idee heb hoe je zoiets maakt ?. Maar dit maakt het bestelproces wel super persoonlijk, want je kan de prints direct bij mij bestellen via een email of een DM op Instagram!

Heb jij interesse in één of meerdere van mijn printjes? Stuur dan een email naar prints@analogekiekjes.nl. Vermeld in deze mail duidelijk welke print(s) je wilt bestellen en wat je adres is.

Geef in de mail aan welke nummers je graag wilt bestellen.

Je ontvangt van mij dezelfde dag nog een betaallink via Tikkie. Wanneer de betaling binnen is, stuur ik binnen 1-5 werkdagen* de printjes naar je op!

Woon je in het noorden? Of breng je binnenkort een bezoek aan Leeuwarden? Afhalen kan ook en is helemaal gratis 😉

Prijzen

Ik heb deze serie in een beperkte oplage laten drukken. In totaal zijn er van elke print slechts 10 stuks beschikbaar. Op = op!

De prijzen voor de prints zijn als volgt:

€2,50 per stuk
€6,00 per serie van drie printjes
€17,50 voor alle drie series, totaal 9 printjes


De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Afhankelijk van hoeveel prints je besteld variëren deze kosten van €0,87 tot €2,75.

Andere prints

Momenteel heb ik nog geen andere printjes te koop, maar mocht je een foto gezien hebben die je graag op print zou willen ontvangen, dan is het altijd mogelijk om mij een bericht te sturen. Dan gaan we samen naar de mogelijkheden kijken 🙂

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de prints vinden! Het heeft wat langer op zich laten wachten, omdat ik het stiekem wel heel spannend vind om dit te doen. Onzekerheid is één van mijn grootste uitdagingen en gedachtes als “Maar wat als niemand een bestelling plaatst?” hebben lang door mijn hoofd gespookt. Het heeft mij lang tegen gehouden om deze post te schrijven, maar met het nieuwe jaar voor de deur is het tijd om die onzekerheid los te laten en gewoon te zien wat er gaat gebeuren!

Laat je mij weten in de comments wat je van de prints vind? Dat zou ik super leuk vinden!

Tini Groen

______________________________________________________________

Volg mij op Instagram & Pinterest

*Let op: De prints worden verzonden per briefpost, je ontvangt dus geen Track&Trace code. Wél ontvang je van mij een bevestiging dat je bestelling is verzonden! Omdat ik alles met de hand verwerk kan het soms wat langer duren voordat ik je bestelling kan verzenden. Vandaar dat ik 1-5 werkdagen aanhoudt. Uiteraard streef ik ernaar om iedere bestelling zo snel mogelijk op de post te doen!

Bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.