Logo Analoge Kiekjes Transparant
Analoge Kiekjes, Tini Groen

Het gezicht achter Analoge Kiekjes

Soms kan ik mijzelf echt verbazen. Vandaag, 28 maart 2018,  zat ik in de bus naar huis met het idee om een blog specifiek gericht op analoge fotografie op te richten. En nu, nog geen paar uur later heb ik de website met een bijbehorende Instagram al gelanceerd. Welkom op Analoge Kiekjes!

Mijn naam is Tini Groen, geboren op 11 september 1991 en ik woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en pluizige Ragdoll kater.

Sinds mijn vader zijn oude analoge camera afgelopen september aan mij cadeau gaf ben ik helemaal opgegaan in de wereld van deze oudste en meest pure vorm van fotografie. Alles wat ik over dit onderwerp leer vertel ik dol enthousiast door aan vrienden, klasgenoten en andere mensen om mij heen. Ik wilde dan ook graag meer over dit onderwerp schrijven en daarom heb ik vandaag dit blog opgericht!

Op Instagram gebruik ik al sinds mijn eerste analoge foto upload de hashtag: #analogekiekjes met een negatieven emoji erachter. Tot mijn grote verbazing kwam ik er vandaag in de bus achter dat zowel het domein analogekiekjes.nl als de Instagram username analogekiekjes nog vrij waren. En dus heb ik mijn idee voor dit blog gelijk in werking gezet en tadaa! Welkom!

Ondanks dat ik zelf nog maar een klein halfjaar met analoge fotografie bezig ben hoop ik dat ik jullie veel kan leren over dit onderwerp. Ik wil niet alleen mijn eigen foto’s gaan delen, maar ook echt waardevolle artikelen gaan schrijven over analoge camera’s, de verschillende soorten filmrolletjes en natuurlijk ook over de basics van analoge fotografie!

Ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier zullen gaan lezen! En mocht je het leuk vinden dan kan je mij volgen op Instagram via @analogekiekjes 🙂

Tini Groen

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.